Siirry suoraan sisältöön

Uudet turvallisuuspalvelut – mitä se tarkoittaa käytännössä?

Kuvassa on kolme turvallisuusalan henkilöä. Taustalla näkyy risteilijä.

Lanseerasimme tänä vuonna uudet turvallisuuspalvelut, kuten edellisessä postauksessa ”MS Bolette starttasi kansainvälisen risteilykauden Helsingissä” kerroimme. Tässä postauksessa avaamme tarkemmin tätä uutta aluevaltausta ja kerromme siitä lisää. 

Meidän ensimmäisiin turvallisuus tehtäviin kuului käytännössä, että tarkistimme kaikki alueelle tulevien henkilöiden henkilöllisyyden ja ajoneuvojen rekisterikilvet. Voit käydä lukemassa vartijamme Aleksin tunnelmia päivästä täältä. Satama-alueilla saa liikkua vain sinne luvan saaneet eikä esimeriksi henkilökuntakaan saa tuoda sinne omia vieraita ilman lupaa. 

Olemme kauden startin lisäksi pitäneet turvallisena esimerkiksi MS Hamburg – ja MS Rotterdam -alusten  vierailut. Aluksia voit käydä tutkimassa näiden linkkien takaa:

– MS Hamburg -alusta voit tutkia täältä 

– MS Rotterdamista puolestaan löytyy tietoa täältä

Katse kohti tulevaa

Uudet turvallisuuspalvelut on startannut hyvin käyntiin ja odotamme innolla, mitä uusia mahdollisuuksia se tuo tullessaan.

”– Uusien palveluidemme osalta homma on hyvin lähtenyt käyntiin ja parasta on asiakkailta saatu kiitosta loistavasta palvelusta. Tällainen palaute lämmittää ja motivoi meidän porukkaamme tekemään vielä paremmin. Vaikka kyseessä on perinteisempää alueturvallisuuden ylläpitoa ja varmistusta olemme hoitaneet sen hieman eri perspektiivistä kuten tilaaja sitä toivoi – eli asiakaspalveluhenkisyys edellä. Tässä kohtaa meidän eronamme edellisiin palveluntuottajiin on, että olemme aidosti kytkeneet turvallisuuspalveluun asiakkaan huomioinnin uudella tasolla.” Mandell toteaa.

Katseemme on kohti tulevaa ja pyrimme kehittämään palvelua eteenpäin, jotta jokainen asiakas saa juuri heille räätälöidyt palvelut.

– Meillä ei ole pelkästään tarkoituksena tuottaa näitä palveluita vaan innovoida niitä uudelle tasolle satamaympäristössä ja miksi ei muuallakin. Turvallisuustoimetkin voivat olla vaikuttavia ja laadukkaita monella tapaa ilman, että esimerkiksi turvallisuustasosta tingitään. Mandell selventää.

Jos kiinnostuit turvallisuuspalveluistamme, voit lukea niistä lisää täältä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights