Siirry suoraan sisältöön
MUUT
ALUSPALVELUT

MUUT ALUSPALVELUT

Asiakaspalvelu 24/7

+358 40 129 3745

Huolehdimme alusten vedenantopalveluista, jätevesipalveluista sekä jätteen kierrättämisestä. Palvelumme toimivat saumattomasti kaikkien alusten – myös risteilijöiden kanssa. Toteutamme kaikki palvelut asiakkaan aikataulujen ja toiveiden mukaisesti.

Vedenantopalvelut

Avustamme asiakkaidemme aluksia sekä heidän miehistöään makeanveden (FW) kytkemisessä sekä irti kytkemisessä satama-alueella. Makeavesi kytketään lähtökohtaisesti SF Port Servicen omilla huolletuilla ja puhtailla vesiletkuilla ja liittimillä, mutta asiakkaan halutessa voidaan vedenanto suorittaa myös asiakkaan omilla välineillä. Makeavesi kytketkään ja irti kytketään aina täysin asiakkaan aikataulun ja toiveiden mukaisesti. 

Makeavesi toimitetaan satamaan HSY:n toimesta maanalaista putkistoa pitkin ja vedenotto on mahdollista lähes jokaisella laiturilla Helsingissä. Aluksen pyydettäessä vedenlaadusta voidaan myös toimittaa HSY:n uusin vesiraportti. Makeavesi on sovelletusti myös toimitettavissa esimerkiksi säiliöauton avulla niille muutamille laituripaikoille, joissa ei ole vesipistevalmiutta. Tuotamme vedenantopalvelut Helsingin satamissa Helsingin Satama Oy:n valtuuttamana.

Vedenannosta voit lukea lisää täältä:
https://www.portofhelsinki.fi/palvelut-yrityksille/aluspalvelut/puhdas-vesi

Jätevesi ja muut jätehuoltopalvelut

Kuten vedenannon kanssa, avustamme Helsingin Satama Oy:n valtuuttamana asiakkaidemme aluksia ja heidän miehistöään jätevesien (GW) kytkemisessä ja irti kytkemisessä sekä muussa jätehuoltoon liittyvissä toimissa kaikissa Helsingin satamissa.

Meillä on valmiudet tarjota myös muita ns. erillisiä jätehuoltoon liittyviä palveluita, jotka eivät kuulu ns. perusjätehuoltoon, vaikkakin hieman rajoitetusti. Huolehdimme jätteen kierrättämisestä ja jätepalvelumme ovat yhteensopivia risteilyalusten kanssa.

Jätevesistä ja niiden jättämisestä, sekä muista jätehuoltoon liittyvistä palveluista voit lukea lisää täältä:
https://www.portofhelsinki.fi/palvelut-yrityksille/aluspalvelut/jatehuolto

 

MUUT PALVELUMME

Verified by MonsterInsights