Siirry suoraan sisältöön

SATAMA- JA TERMINAALIPALVELUT

SATAMA- JA TERMINAALIPALVELUT

Asiakaspalvelu 24/7

+358 40 129 3745

Tarjoamme kaikille satama-alueella toimiville yrityksille laadukkaat ja kilpailukykyiset satama ja terminaalipalvelut. Toteutamme kaikki palvelut asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Liikenteenohjaus ja ajoneuvosaatot suljetulla satama-alueella

Tuotamme laaja-alaisesti liikenteenohjaus- sekä ajoneuvosaattopalveluita satama-alueilla ja sen välittömässä läheisyydessä. Palvelut räätälöidään aina pienimpiä yksityiskohtia myöten asiakkaan toiveiden mukaisesti. Markkinajohtajana meillä on myös käytössämme huomattavasti laajempi ajoneuvokalusto liikenteenohjaus- ja ajoneuvosaattopalveluja varten, verrattuna muihin palveluntarjoajiin. 

Henkilöstöllämme on hyvä kokemus liikenteenohjauksista, jonka lisäksi he tuntevat satama-alueet taskujaankin paremmin. Tuotamme liikenteenohjaus- ja ajoneuvosaattopalveluita laadukkaalla otteella kaikkiin tarpeisiin, niin hetkellisiin- kuin pidempiaikaisempiinkin tilauksiin.

Merimieskuljetukset

Suljetuilla satama-alueilla kevytliikenne on pääsääntöisesti kiellettyä turvallisuussyistä. Matkustajasatamissa aluksilla työskentelevien on vaivatonta liikkua laivaan ja laivasta pois matkustajaputkia pitkin, mutta Vuosaaren satamassa tilanne on toinen – matkustajaputkia ei Vuosaaressa ole ja välimatkat laitureilta portillekin ovat hieman pidemmät. Edellä mainitun takia Helsingin Satama Oy tarjoaa Vuosaaren satamassa loppukäyttäjälle maksutonta merimieskuljetuspalvelua. Merimieskuljetuspalvelu on tarkoitettu kaikille aluksilla työskenteleville, taatakseen heille nopean ja turvallisen pääsyn aluksille ja aluksilta pois. 

Puhtaanapitopalvelut

Pääkaupunkiseudun satamat ovat kiinteä osa kaupunkia ja tästä syystä asiakkaillemme on tärkeää saada puhtaanapito järjestettyä tehokkaasti. Puhdas ympäristö vaikuttaa myös matkustajien kokemaan matkustusmukavuuteen sekä alueella työskentelevien työturvallisuuteen. Tuotamme laaja-alaisesti puhtaanapitopalveluita satama-alueilla, jotta asiakkaamme pystyvät itse keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa. Räätälöimme puhtaanapitopalvelut aina asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Tuotammekin palvelumme hyvin joustavasti, jolloin ne sopivat myös osaksi laajempia palvelukokonaisuuksia.

Maihinnoususiltojen operointi

Tuotamme maihinnoususiltojen operointipalvelua Helsingin Sataman kaikissa satamanosissa. Maihinnoususiltojen operoinnilla tarkoitetaan maihinnoususillan ajamista alukseen kiinni ja irti, jotta matkustajat ja henkilöstö pääsevät vaivattomasti alukseen ja alukselta pois.

Operoinnissa ehdottoman tärkeää on luotettavuus – silta on saatava kiinni/irti sovitun mukaisesti sovitussa ajassa. Meillä on laaja-alaista kokemusta maihinnoususiltojen operoinnista ja tästä syystä pystymme myös tarjoamaan palveluita luotettavasti ja edullisesti. 

Henkilöstöllämme on teknillistä osaamista maihinnoususilloista, mikä helpottaa ja nopeuttaa mahdollisissa teknisissä vikatilanteissa. Tekninen osaaminen maihinnoususiltojen operoinnissa on tärkeää myös turvallisen operoinnin takaamiseksi. Pirteästä asiakaspalveluhenkisyydestämme ei ole haittaa matkustajia neuvottaessa ja ohjatessa heidän saapuessaan alukselta tai alukselle.

MUUT PALVELUMME

Verified by MonsterInsights