Siirry suoraan sisältöön

MS Bolette starttasi kansainvälisen risteilykauden Helsingissä

Kuvassa näkyy MS Bolette keula. Taustalla näkyy taivasta ja luontoa.

Kansainvälinen risteilykausi käynnistyi Helsingissä, kun MS Bolette saapui kevään raikkaaseen ja aurinkoiseen Hernesaareen LHD laituriin huhtikuisena lauantaina 15.4.2023. Alus oli aloittanut matkansa Englannin Newcastle upon Tynesta, josta se Tanskan Århusin kautta saapui tänne Suomeen ilahduttamaan meitä helsinkiläisiä. Risteilyhengessä alus vietti Helsingissä päivän ja matkustajat pääsivät tutustumaan kaupunkiin. Myös miehistö pääsi nauttimaan vieraanvaraisuudesta ja hotdog tarjoilusta. Vierailunsa jälkeen alus jatkoi matkaansa kohti Tukholmaa ja Nynäshamnia, jossa tukholmalaiset kollegamme pääsivät starttaamaan risteilijäkautensa heti seuraavana päivänä.

Aiheeseen liittyvän linkkaripoustauksen voit katsoa oheisesta linkistä.

Teksti jatkuu kuvan jälkeen.

Kuvassa on MS Bolette ja keltavalkoinen bussi. Taivas on sininen.

Kokeneet ensikertalaiset

MS Boletten vierailu oli ensimmäinen laatuaan Helsingissä tämän seilattuaan jo 23 vuotta maailman meriä. Kuuleman mukaan kuitenkin aluksen suomalaiselle päällikölle kulmat kuitenkin ovat hyvinkin tuttuja entuudestaan ollessaan itsekin helsinkiläisiä. Ensikertaan liittyvien perinteisten muodollisuuksien ohella myös Helsingin Sataman satamamestari kävi tervehtimässä aluksen päällystöä.

Alusta voit tutkia lisää muun muassa täältä.

Vaikka meille SFPSläisille on karttunut risteilijöistä jo vuosikymmeniä arvokasta kokemusta pyrimme mekin aina tuomaan jotain uutta ja kehittämään palveluita edellisvuosia paremmaksi. Risteilykauden avaustilaisuudessa oli meillekin jotain uutta ja starttasimme riistelijöihin liittyen uusia turvallisuuspalveluita vartioinnin merkeissä. Asiakkaat ja yhteistyökumppanit kiittelivät meitä hyvin aloitetusta kaudesta. Kaikkiaan palaute oli positiivista ja jatkamme toiminnan kehittämistä positiivisin mielin. Turvallisuusalan palveluistamme kerromme lisää tulevassa blogikirjoituksessamme.

Tunnelma Hernesaaressa oli hyväntuulinen, kun satama täyttyi iloisista matkustajista ja mukavista yhteistyökummpaneista. Kaikki saivat kauniin ja raikkaan ilman lisäksi nauttia pianomusiikista kun pyöräilevä pianisti ilahdutti heitä musiikillaan.

 

Instagramistamme @sfportservice voit käydä kurkkaamassa Reels -videon ja fiilistellä lisää, kuinka kansainvälinen risteilykausi näkyi. 

Mutta, mitä satamassa sitten tapahtuu, kun risteilijä sinne saapuu? Siihen saat vastauksen tästä postauksesta:

Risteilijät satamassa – mitä satamassa tapahtuu ja mitä on otettava huomioon?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights