Siirry suoraan sisältöön

TURVALLISUUSPALVELUT

TURVALLISUUSPALVELUT

Asiakaspalvelu 24/7

+358 40 129 3745

Tarjoamme kaikille satama-alueella toimiville yrityksille laadukkaat ja kilpailukykyiset turvallisuuspalvelut. Otamme aina huomioon asiakkaan tarpeet luodaksemme juuri heille sopivan palvelukokonaisuuden. Kokeneiden osaajiemme ansiosta jokainen voi olla turvallisin mielin ja luottaa siihen, että hommat tulevat hoidetuksi. 

Haluamme tarjota monipuolisia ja uusia näkökulmia tuovia turvallisuuspalveluita, jotka vastaavat tämän päivän vaatimuksia. Etelä-Suomen Satamapalvelu Oy haluaa uudistaa perinteisiä toimintamalleja yhdessä asiakkaan kanssa, luomalla heille sopivan kokonaisuuden aina tarpeen mukaisesti.

Nykyisessä nopeasti muuttuvassa maailmassa on ratkaisevaa, että tarjotut palvelut ovat ajan hermolla ja sovitettavissa tarvittaessa uudelleen. Meidän tekijämme ovat koulutettuja ammattilaisia ja he pitävät huolen siitä, että sovitut tehtävät hoidetaan turvallisesti alusta loppuun. 

Laajan ja kokeneen yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme järjestämään laadukkaat palvelut nopeallakin aikataululla. Innostumme uusista haasteista pyrkien jatkuvasti kehittämään osaamistamme vastaamaan nykypäivän vaativia tilanteita. 

Olemme kirjoittaneet aiheesta myös blogipostauksen, jonka voit käydä lukemassa: täältä.

MUUT PALVELUMME

Verified by MonsterInsights