Siirry suoraan sisältöön

 MEISTÄ

Keitä me olemme?

Etelä-Suomen Satamapalvelu Oy on ensimmäinen alallaan toiminut yritys, jonka juuret juontavat aina 1550-luvulle Helsingin perustamiseen. Satama on täällä aina ollut, kuten Me. Omaamme useamman sukupolven kokemuksen siitä, mitä satamassa työskentely vaatii. Satamassa tehdään töitä yhdessä kaikkien kanssa.

”Jos satama, palvelu ja toiminta pitäisi kiteyttää yhteen sanaan… niin se olisimme me. Me ja Meillä tarkoitetaan tätä yritystä, joka on summa kaikesta siitä, mitä olemme työssämme tehneet. Työtä on tehty isältä pojalle ja pojalta isällekin periaatteella, puhumattakaan äitien ja äidinäitien panostuksesta.”

Olemme näin ollen perinteikäs suunnannäyttäjä alallamme. Otamme toiminnassamme perinteiden lisäksi huomioon myös modernit innovatiiviset ajatukset ja tieteen, jotka osaltaan ohjaavat toimintaamme. Haluamme vaalia perinteitä modernilla otteella.

”Kisälliperinteitä kunnioittaen… ei meistä mestareita ole yhdessä yössä kasvatettu…”

Osaavalla henkilökunnallamme ja laadukkailla palveluillamme tuotamme sujuvan kokemuksen kaikille asiakkaillemme vastuullisesti. Välitämme aidosti jokaisesta yhteistyökumppanistamme ja haluamme tehdä heidän satamakokemuksestaan vaivattoman. Henkilökuntamme on alan osaavinta ja heidän käsissään niin alus kuin satama ovat hyvissä käsissä.

Katseemme on koko ajan kohti tulevaa – kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja maailman muuttuessa teemme siitä joustavampaa. Haluamme varmistaa, että palvelumme, osaamisemme ja tietotaitomme ovat aina ajan tasalla asiakkaitamme varten.

Vastuullisuus on tärkeässä roolissa meidän toiminnassamme. Tämän takia meille on erittäin tärkeää rakentaa sosiaalisesti, ekologisesti ja taloudellisesti kestävää liiketoimintaa.

Voit lukea lisää tarjoamistamme palveluista: täältä

Kannattaa seurata meitä sosiaalisessa mediassa, sillä sinne päivittelemme arjestamme, uutisia ja muuta mielenkiintoista sisältöä!

Verified by MonsterInsights