Siirry suoraan sisältöön

Etelä-Suomen Satamapalvelu kesätyöntekijän silmin

Kuvassa on Etelä-Suomen Satamapalveluiden kesätyöntekijä Fredrik Häggroth.

Etelä-Suomen Satamapalvelu kesätyöntekijän silmin

 

Miltä Etelä-Suomen Satamapalvelu Oy näyttää kesätyöntekijän silmin? Entä, mitä työtehtäviä hänellä on? Tämän kuukauden blogipostaus päästää meidät kurkistamaan kesätyöntekijän arkeen, sillä haastattelimme yhtä kesätyöntekijöistämme!

Tervehdys!

Kiitos, että ehdit haastateltavaksi. Näin alkuun kertoisitko meille, kuka olet ja mistä tulet?

Olen Fredrik Häggroth, 22 v. ja tulen Hangosta.

Miten Fredrik päädyit meille kesätöihin?

- Isoveljeni oli täällä töissä viime kesänä ja hänen kesätyökokemuksensa kuulosti kivalta, niin päätin hakea tänne kesätyöntekijäksi.

 

Mukava kuulla, että isoveljesi kiva kesätyökokemus sai sinut myös hakemaan meille kesätöihin. Mitä kaikkea sinun työtehtäviisi kuuluu?

Työtehtäviini kuuluu paljon asioita. Päätehtäväni on matkustajasiltojen ajaminen, eli kiinnitän ja irrotan matkustajasillat, jolla laivaan kävellään. Varmistan myös, että matkustajat pääsevät turvallisesti sisään ja ulos. Lisäksi olen vastuussa T1 ja T2 ulkoalueiden siivouksesta. Lopuksi autan Eckerö Line:in asiakkaita check-in pisteessä.

Pääset monipuolisesti tekemään erilaisia työtehtäviä! Se pitää varmasti mielenkiinnon ja innostuksen yllä. Vielä lopuksi haluaisin kysyä, mikä sinusta on parasta työssäsi?

Parasta työpaikassa on mahdollistaa turvallinen matka sataman asiakkaille.

Kiitos Fredrik haastattelusta!

Meillä täällä Etelä-Suomen Satamapalveluissa kesätyöntekijät pääsevät monipuolisesti mukaan sataman toimintaan ja erilaisiin työtehtäviin.  Suosittelemme ottamaan seurantaan some -kanavat, josta voit seurata meidän arkea ja muita mielenkiintoisia juttuja!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights