Siirry suoraan sisältöön

YLEINEN PALVELUHINNASTO

ETELÄ-SUOMEN SATAMAPALVELU OY:N HINNASTO 1.3.2021 ALKAEN

Kiinnitys- ja irrotusmaksu:        397,28 € / kpl

Yö-lisä:                                         158,91 € / kpl (Hintaan lisätään 40 % yö-lisä klo 22 – 07 välisenä aikana)  

Palveluehdot:

Hinnat sisältävät yhden (1) tunnin kiinnitys- tai irrotustyötä. Mikäli kiinnitys- tai irrotustyö kestää tätä pidempään, jokaiselta alkavalta tunnilta veloitetaan maksu uudestaan. Kiinnitys- ja irrotustyö katsotaan alkavaksi siitä, kun kiinnitys- tai irrotustyöhön osallistuvat henkilöt ovat velvoitettuja olemaan laiturilla valmiina palvelemaan alusta, kuitenkin viimeistään 15 min ennen ilmoitettua aluksen lähtöä tai saapumista. Hintoja sovelletaan Helsingin alueella sijaitsevissa satamanosissa. Muissa satamissa hinnoittelu sopimuksen mukaan.

Varustamon tai tämän edustajan tulee antaa ennakkotilaus kiinnitys- ja irrotuspalveluista joko toistaiseksi tuotettavaksi tai aluskohtaisesti viimeistään kaksi vuorokautta ennen palvelutarvetta. Palvelu tuotetaan tällöin yhden tunnin vasteajalla toteutuneen palvelutarpeen mukaan.

Ennakkoon ilmoittamattomat palvelutilaukset toteutetaan mahdollisuuksien mukaan ja tällöin veloitetaan yllämainitut maksut kaksinkertaisina.

Palvelusopimus kiinnitys- ja irrotuspalveluista:

Edellä esitetystä hinnoittelusta ja palveluehdoista on mahdollista sopia varustamon tai tämän edustajan kanssa asiakaskohtaisen tarpeen mukaan. Sopimukset tehdään näissä tapauksissa aina kirjallisesti.

Henkilötyö:                                    45,00 € / t

Henkilötyö + auto                         70,00 € / t 

Palveluehdot:

Henkilötöiden suorittamisesta sovitaan aina tapauskohtaisesti. Vähimmäisveloitus on yksi tunti ja se veloitetaan jokaiselta alkavalta tunnilta. Laajemmista palvelukokonaisuuksista ja näiden ehdoista sovitaan kirjallisesti erillisillä palvelusopimuksilla.

Mikäli palvelu on arvonlisäveron alaista, hintoihin lisätään arvonlisävero kulloinkin voimassa olevan verokannan mukaisena.

Hinnastomme löydät tästä pdf-muodossa:
SFportservice_hinnasto